— Selamat Datang

Kenapa nak tunggu lagi, kalau boleh belajar dan buat sekarang!

Ramai peniaga terpaksa tunggu ada kelas dijalankan baru dapat belajar dan buat tindakan. Lambatlah kalau macam tu. Bisnes makin tenat. Jadi, nak tunggu atau buat sekarang?
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Anda ada kenal mereka yang berniaga, nak roketkan sales tapi ada isu macam ni.

Masa Terhad

Terlalu sibuk dengan jaga family dan kerja, menyebabkan ramai tak dapat join sesi atau kelas marketing yang disediakan. Akhirnya bertangguh dan tiada hasil. Masalah masih lagi sama

Tunggu Next Class

Ramai yang bertanya, bila lagi ada kelas nak belajar marketing dan lain-lain. Lecehlah kalau kena tunggu berbulan-bulan baru boleh join kelas dan belajar. Bisnes makin tenat, perlukan solution. 

Kos Tinggi

Bila nak join kelas, ada yang sampai kena travel jauh-jauh. Kena keluarkan kos minyak, kos hotel, kos makanan lagi kan. Bila ada online macam ni kan lebih jimat. Duduk je mana-mana.

Tiada Tempat Rujukan

Tiada tempat untuk bertanya dan rujuk bila buntu tak tahu atau kurang faham. Kan best kalau boleh akses sesuatu sumber tu 24 jam dan 7 hari seminggu.

Selalu Berubah

Ini paling ramai bengang, bila belajar tentang Facebook je cepat sangat Facebook ni berubah. Lepas tu nak rujuk mana pun tak tahu. Best ke best bila ada tempat yang boleh bagitahu apa perubahan yang berlaku dalam social media.

Lebih 13 Trainer Support

Lebih 10 Tahun Pengalaman

Akses Bila-Bila Masa

Video-video terkini 
Ramai yang tanya saya bila next kelas, saya rasa tak sampai hati nak bagitahu next class adalah bulan depan, lambat kan?
- Najib Asaddok
Master Trainer Momentum Rocket
— Kelebihan MR

Anda Anda Kuasai Dengan Momentum Roket

Kekalkan Pelanggan Sedia Ada

Strategi untuk bina hubungan yang baik dengan pelanggan sedia ada dan buatkan mereka beli berulang kali daripada anda. Paling best, dia pengaruh rakan dia untuk beli dengan anda juga.

Layan Pelanggan Secara Automatik

Best bila bercuti, tapi pelanggan baru masih bertambah dan dilayan seperti biasa sama macam hari bekerja. Tak perlu risau, cuti-cuti pun sales masuk. 

Strategi Pukau Pelanggan

Kuasai teknik untuk bina copywriting yang boleh menarik orang ramai nampak anda dalam media sosial dan buatkan pelanggan rebut produk anda tanpa banyak tanya.

Tarik Pelanggan Melalui Media Sosial

Teknikal mengenai media sosial yang hangat seperti Facebook, TikTok, dan Instagram dan gunakan sebaiknya fungsi yang tersedia dengan bijak untuk pastikan bisnes anda lebih ramai kenal.

Teknik "Closing" Power

Kuasai teknik dan strategi yang pengaruh pelanggan untuk rebut produk anda melalui whatsapp, panggilan telefon atau secara bersemuka. 

"Branding & Graphic" Media Sosial

Teknik dan cara pemilihan nama, warna dan konsep yang sesuai untuk pastikan pelanggan yang kita nak tarik terpikat dengan kita.
— Senarai Course

Semua Modul Ini Milik Anda

Teknikal & Strategi Copywriting Pukau Pelanggan

Bagaimana nak mulakan tulis copywriting di media sosial supaya orang tak bosan baca posting anda 

Nilai : RM199

Include in MR Pro Membership

Teknikal Facebook (Step1)

Kuasai teknikal dan fungsi yang ada di media sosial untuk memudahkan proses tarik pelanggan dan rebut produk atau servis anda.

Nilai : RM199

Include in MR Pro Membership

Strategi & Teknik Sales 

Apakah persediaan untuk pastikan pelanggan terus rebut produk anda tanpa banyak tanya. 

Nilai : RM199

Include in MR Pro Membership

Step By Step Branding Untuk Media Sosial

Pemilihan penjenamaan yang betul supaya mudah pelanggan ingat dan mereka pengaruh orang lain untuk rebut produk anda. 

Nilai : RM299

Include in MR Pro Membership

Advance Copywriting Power

Strategi ayat copywriting untuk pelanggan yang tepat dan pengaruh mereka rebut produk anda.

Nilai : RM299

Include in MR Pro Membership

Advance Teknikal TikTok

Banyak platform tengah hangat sekarang ni dan kami berikan teknikal step by step untuk anda kuasai Facebook, Instagram dan TikTok.

Nilai : RM299

Include in MR Pro Membership

Advance Teknik Closing Sales

Teknik dan cara yang betul untuk pengaruh pelanggan. Apa ayat yang nak dipakai dan strategi yang sesuai untuk setiap pelanggan yang anda layan. 

Nilai : RM199

Include in MR Pro Membership

Modul Teknikal Automation Facebook Messenger

Bila pelanggan tanya, kena pantas respond kan? Jadi, kami kongsikan strategi dan teknik untuk pastikan pelanggan anda dilayan walaupun sedang bercuti.

Nilai : RM199

Include in MR Pro Membership

Modul Bina Pelanggan Setia

Kami bongkarkan strategi bagaimana anda boleh buat jualan berulang kali dengan pelanggan yang sedia ada.

Nilai : RM199

Include in MR Pro Membership

Modul Email Marketing

Kami bongkarkan rahsia teknikal bagaimana email marketing dapat buatkan pelanggan rebut produk anda setiap bulan dan semuanya automatik.

Nilai : RM199

Include in MR Pro Membership

Modul Social Media Marketing Campaign

Strategi yang terbukti berkesan untuk pastikan pemasaran anda di media sosial lebih "high impact".

Nilai : RM199

Include in MR Pro Membership

Modul Content Marketing

Trainer kami bongkarkan rahsia cara penyusunan bahan pemasaran supaya media sosial anda beroleh berjuta "reach" dan "view".

Nilai : RM199

Include in MR Pro Membership

Modul Branding High Impact

Bongkarkan strategi rahsia yang dikongsikan pada anda dalam modul ini supaya jenama anda menjadi bualan mulut pelanggan anda. 

Nilai : RM299

Include in MR Pro Membership

Modul Grafik Pantas & Menarik

Satu rahsia bagaimana anda sendiri boleh bina poster promosi anda setiap minggu, setiap bulan dengan mudah adalah idea dan konsep.

Nilai : RM299

Include in MR Pro Membership

COMING SOON 2023

Banyak lagi yang kami nak berikan pada modul yang seterusnya iaitu, Blogging, SEO, Website, Ecommerce dan Apps. 

Nilai : RM299

Include in MR Pro Membership

Ready Untuk Roketkan Sales?
Tebus 7 hari AKSES PERCUMA Anda Sekarang!

Pakej Yang Kami Tawarkan

MR Pro Membership

Kuasai strategi marketing menggunakan media sosial dengan lebih efektif buatkan pelanggan rebut produk anda dan gandakan jualan 10X
  • Semua modul Pakej Gold (4 Modul)
  • Advance Copywriting Power
  • Advance Teknik Closing Sales
  • Modul Teknikal Automation Facebook Messenger
  • Modul Bina Pelanggan Setia
  • Modul Email Marketing
  • Modul Social Media Marketing Campaign
  • Modul Content Marketing
  • Modul Branding High Impact
  • Modul Grafik Pantas & Menarik

Hasil Yang Luar Biasa, Perlukan Tindakan Yang Luar Biasa

- Muat Turun Aplikasi MRoket

Akses Pembelajaran Di Hujung Jari

Ikuti kelas semasa dalam perjalanan dengan aplikasi MRoket. Strim video untuk menonton di dalam kapal terbang, di starbuck atau di mana sahaja yang anda mahu. Belajar dengan terbaik bersama guru yang anda minati.