MRoket Help Center

Garis Panduan Komuniti

Selamat datang ke Momentum Roket, jika anda ingin belajar, berhubung dan melibatkan diri dengan guru yang terlatih, maka anda berada di tempat yang betul :) Sila baca garis panduan komuniti kami untuk membantu menjadikan ini tempat pembelajaran yang selamat untuk semua peserta memberikan perbincangan yang bermanfaat.

Sebelum anda mulakan :

Ini adalah tempat untuk belajar dan menambah baik dalam persekitaran sosial, berkongsi pengetahuan kolektif kami dan melibatkan diri dengan orang yang berfikiran sama tetapi juga berbeza. Diingatkan untuk bersikap jelas, sopan, prihatin terhadap orang lain dan menawarkan nilai kepada komuniti, dan sudah tentu dapatkan jawapan yang tepat untuk pertanyaan anda.

Jika soalan atau ulasan anda adalah sesuatu yang mungkin lebih sesuai untuk sokongan pelanggan, gunakan info@momentuminternet.com atau cari di Pusat Bantuan kami. Pastikan bahagian ulasan bersih dan penuh dengan maklumat berguna untuk semua orang (juga tidak terbuka sekiranya ia adalah perkara yang sensitif)!

Apa yang kami ingin lihat :

  • Perbincangan modul pembelajaran dalam pemasaran dan jualan. Susulan, bertanya soalan dan mengembangkan subjek modul pembelajaran adalah lebih dialu-alukan!
  • Amalan dan nasihat bermanfaat untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya!
  • Perbincangan tentang maklum balas positif MR kepada kritikan membina. Jika anda telah lama menjadi pelanggan MR, anda akan menyedari bahawa kami menikmati maklum balas dan yang paling penting adalah cara yang bijak dan membina untuk menambah baik platform dan perkhidmatan kami kepada anda.

Apa yang dilarang :

  • Bahan promosi untuk kepentingan diri sendiri. Anda boleh mengulas pada siaran yang meminta bantuan, pembangunan atau perkhidmatan, atau meminta maklum balas tentang modul dan platform MR, tetapi mempromosikan syarikat/perkhidmatan anda bukanlah tujuan komuniti ini.
  • Jika ini soalan yang sama, yang telah dijawab sebelum ini anda tidak perlu bertanya lagi.

Garis panduan tulisan di Komuniti :

  • Bersopan santun dan berhati-hati dalam menulis.
  • ika anda menawarkan kritikan, ikut peraturan no.1 dan jadilah pembantu komuniti. Tawarkan penyelesaian bukannya masalah.