Empower Your Success

Siapa Kami Yang Bimbing Anda Dalam Momentum Roket

Mengenai Syarikat

Momentum Internet Sdn Bhd adalah salah sebuah syarikat yang terlibat dalam bidang perniagaan perundingan pemasaran digital. Ia telah ditubuhkan pada 07 Februari 2014 dan di asaskan oleh Mohd Najib Bin Asaddok selaku Ketua Pegawai Eksekutif (CEO). Dengan pengalaman beliau dalam pemasaran dalam talian lebih 10tahun, perniagaan ini diwujudkan atas dasar perjuangan Najib Asaddok untuk bimbing ramai peniaga di Malaysia untuk gunakan pemasaran dalam talian sebagai satu cara untuk tarik ribuan pelanggan. Momentum Internet juga melahirkan lebih 10 orang pelatih dalam bidang ini untuk sokong perjuangan ini dan bantu ramai peniaga di Malaysia

Apa Yang Kami Perjuangkan

Perniagaan yang dijalankan Momentum Internet sejak 2014 adalah perniagaan yang berasaskan latihan dan perunding pemasaran digital kepada peniaga. Keutamaan kami adalah membantu peniaga menggunakan sepenuh potensi pasaran secara dalam talian (online). Dengan penggabungan di antara teknologi dan sentuhan emosi, ia mampu melonjak naik hasil jualan sesuatu perniagaan ke tahap yang memberangsangkan. 
Kami juga pernah berkolaborasi dengan beberapa syarikat korperat dan badan kerajaan untuk bantu ramai peniaga gunakan pemasaran dalam talian. Antara kolaborasi yang pernah kami lakukan bersama adalah Unifi by Telekom Malaysia, MARA, INSKEN,SME Corp, SenangPay, Maxis Business, Omnia USB by Media Prima Omnia dan Kerajaan Negeri Johor. 
Unifi By Telekom Malaysia
Institut Keusahawanan Negara (INSKEN)
Senangpay by Simple Gateway Sdn Bhd
SME Corp Malaysia
Senangpay by Simple Gateway Sdn Bhd
SME Corp Malaysia
Johor Boek by Kerajaan Negeri Johor
Omnia USB by Media Prima OMNIA Sdn Bhd
Maxis Business by Maxis
MARA
Maxis Business by Maxis
MARA

Pensijilan Kami

Telah diperakui Sistem Pengurusan Kualiti ISO 9001:2015 Momentum Internet Sdn Bhd komited untuk menyediakan dan memberikan Program Latihan dan Perundingan Pemasaran Digital yang berkualiti dalam membantu usahawan dan perniagaan menggunakan sepenuh potensi pasaran secara dalam talian (online) bagi meningkat hasil jualan yang cemerlang dan sentiasa memenuhi keperluan pelanggan melalui penambahbaikan secara berterusan.
Momentum Internet juga telah berdaftar dengan Human Resource Development Fund (HRDF) bagi memudahkan syarikat perniagaan di Malaysia dapatkan latihan daripada  Momentum Internet untuk kuasai teknik pemasaran dalam talian. 
TRAINER TERLATIH

Barisan Trainer

Antara barisan pemimpin yang bertanggungjawab untuk membimbing usahawan dalam meningkatkan jualan dalam bisnes. Setiap team mempunyai kepakaran tersendiri yang merangkumi Kewangan, Sales, Marketing,R&D dan Operasi.

Najib Asaddok

Master Trainer

Rashid Mahmad

Sales Strategist

Zein Muse

Sales Strategist

Najib Asaddok

Master Trainer

Rashid Mahmad

Sales Strategist

Zein Muse

Sales Strategist

Syakirin Hashim

Marketing Strategist

Naz Zakrie

Branding Strategist

Fariq Amar

Content Creator Expert

Syakirin Hashim

Marketing Strategist

Naz Zakrie

Branding Strategist

Fariq Amar

Content Creator Expert